Σάββατο 30 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
Στέλνουμε μήνυμα απειθαρχίας στις 7 Ιούνη

Σε προεκλογική συγκέντρωση στη Φλώρινα μίλησε, χτες βράδυ, ο Γιάννης Χώτος, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ

«Απειθαρχία και ανυπακοή στην αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ και των κομμάτων του "ευρωμονόδρομου" είναι αυτό που συμφέρει την πλειοψηφία του λαού. Εμπρακτα αυτό μπορεί να εκφραστεί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο με το δυνάμωμα των αγώνων, με την υπερψήφιση του ΚΚΕ», σημείωσε ο Γιάννης Χώτος, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας χτες βράδυ στην προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στη Φλώρινα. Και προέτρεψε σε μαζική υπερψήφιση του ΚΚΕ για να ανοίξει ο δρόμος της λαϊκής αντεπίθεσης.

Μεταξύ άλλων ο Γ. Χώτος, απαντώντας στους απολογητές της ΕΕ που προβάλλουν το επιχείρημα για τα οφέλη που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια από την ένταξη της χώρας στην ΕΕ, ξεκαθάρισε: «Οφελος είχε η πλουτοκρατία, αυτοί που την υπερασπίζονται καθώς και τα διάφορα τρωκτικά από κάτω, που "τσιμπάνε" από το μεγάλο "φαγοπότι" των επιχειρηματικών ομίλων, που εισπράττουν τα μεγάλα ποσά των διαφόρων πακέτων». Και απαρίθμησε τις απώλειες που είχαν οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα.

Προέτρεψε λοιπόν τον εργαζόμενο λαό να στείλει δυνατό και καθαρό μήνυμα στα κόμματα του «ευρωμονόδρομου», αλλά και στην ΕΕ, στο «κέντρο» λήψης των αντιλαϊκών, αντεργατικών, αντιαγροτικών πολιτικών. «Κι o μόνος τρόπος που μπορεί να στείλουμε αυτό το μήνυμα είναι με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, που όλα αυτά τα χρόνια με συνέπεια πάλεψε ενάντια στην ΕΕ, στις πολιτικές της, όπως είναι η ΚΑΠ, που κατάστρεψε και συνεχίζει να καταστρέφει τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας μας», είπε.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ